Denní horoskop RYB na 13. 4. 2023

Ryby 13. 4. 2023

Děti mohou být součástí vašeho dnešního dne, Ryby. Možná se zúčastníte dětské oslavy nebo většího setkání, na kterém se děti objeví. V určitém okamžiku jim možná budete vyprávět pohádku. Pravděpodobně to bude stejně zábavné pro vás jako pro vaše posluchače, kteří to pravděpodobně velmi ocení. Nebojte se to trochu rozjet – bude se jim to líbit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že postavení nebeských těles rozvrátí košík s jablky, ale může vyřešit více problémů, než kolik jich způsobí. Možná se budete muset se svým partnerem neshodnout, než se skutečně usmíříte. Musíte si promluvit o tom, co oba cítíte, a dostat to ze sebe úplně ven, abyste se k sobě mohli vrátit v plné shodě. Později můžete svůj obnovený závazek oslavit.

Práce

Pokud jste byli v určité záležitosti líní nebo neangažovaní, je pravděpodobné, že vás na to někdo upozorní. Nebudete se moci déle skrývat. Váš příspěvek je vyžadován a vy jste vyzýváni k tomu, abyste jej dotáhli do konce. Přistupte k věci a rozmáchněte se.

Peníze

Tento týden byste se mohli konečně cítit plní energie díky aktivitě ve vašem sektoru peněz a hodnot. To by mělo přinést určitý posun v oblasti peněz. Pokud jste chtěli provést nějaké změny ve způsobu, jakým vyděláváte nebo šetříte peníze, je právě teď čas začít nebo zvýšit své úsilí. Rozesílejte více životopisů, vstupte do skupin navazujících kontakty nebo si vytvořte spořicí plán.

Zdraví

Denní planetární energie vám může být velmi prospěšná. Aspekt, který je ve hře, se vás ptá, co potřebujete, abyste se cítili dobře, a pomáhá vám tím, že zdůrazňuje oblasti života, které jsou důležité pro vaše zdraví. Planety nelžou. Občas vás mohou přimět vidět svět skrze růžové brýle, ale také vám mohou srozumitelně sdělit fakta. Například: strava a cvičení? Voda jako prvek života?

Přečtěte si také