Denní horoskop RYB na 13. 8. 2022

Ryby 13. 8. 2022

To, čeho se nejvíce bojíte, může být právě to, co ve svém životě nejvíce potřebujete, Ryby. Právě teď se nacházíte v bodě, kdy se vám možná těžko polykají lekce, které přicházejí, ale jsou nezbytné. Nesnažte se vzdorovat tomu, čemu víte, že musíte čelit. Přistupujte k věcem s odvahou namísto strachu a můžete zdolat cokoli. Jakmile vylezete na horu, zbytek cesty už bude z kopce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je zvláštní, jak změna jednoho drobného detailu může změnit tolik dalších věcí. Dnešní astrální klima je do značné míry o změně a transformaci. To ovlivňuje váš způsob vyjadřování; ovlivňuje to také vaše zdroje. Ale co je důležitější, vede vás to také do oblasti práce, kde dostanete příležitost setkat se s někým, kdo bude mít opravdu velký vliv na váš život.

Práce

Včerejší nadšení opadne, když si uvědomíte, že plán, který jste považovali za neporazitelný, má vrozené chyby. To však není důvod k tomu, abyste úplně hodili ručník do ringu. Proveďte úpravy, ale nevzdávejte to úplně. V sázce je příliš mnoho.

Peníze

Peníze jsou způsob, jak najít jistotu, kterou hledáte. Nyní si pravděpodobně všimnete, že vaše mužská a ženská stránka jsou poměrně vyrovnané. Dobrá práce! Vzhledem k tomu, že se to týká vašeho zaměstnání, zdraví a všedních činností, bude se vám v práci pravděpodobně dařit. Děláte skvělý dojem na lidi na vyšších místech. Pokud chcete postoupit o krok dál, přihlaste se jako dobrovolníci do čela nějakého speciálního projektu. Vaše hodnocení bude úžasné!

Zdraví

Dokud trvá planetární konjunkce, můžete, ale nemusíte být spokojeni, protože tento aspekt signalizuje radikální změnu. Můžete být na změnu připraveni, a v tom případě tuto konkrétní energii uvítáte, nebo můžete být při pomyšlení na změnu nervózní a trochu se napínat! Ať tak, či onak, je třeba zpomalit tempo a nastolit rutinu hlubokého dýchání, abyste mohli následujícími dny procházet s klidným záměrem. Jóga zklidňuje nervy prostřednictvím dechu, tak proč to nezkusit?

Přečtěte si také