Denní horoskop RYB na 13. 9. 2022

Ryby 13. 9. 2022

Překvapivý telefonát může dnes přijít od blízkého přítele nebo obchodního či milostného partnera, Ryby. Tato osoba se mohla setkat s nečekaným rozrušením a potřebuje se soustředit na to, aby se dala znovu dohromady. Nabídka pomoci by se mohla setkat s malým nadšením, protože tato osoba by se o věci raději postarala sama. Trik spočívá v tom, abyste ji podpořili a nepřijímali její problémy za své.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte v rukávu plán. Pokud existuje důvod, proč potřebujete najít cestu ven, dnes možná najdete ideální záminku. Pokud se snažíte vyhnout tomu, abyste někam šli, můžete říct, že musíte kvůli šéfovi pracovat déle. S největší pravděpodobností to tak bude. Získáte tak možnost vydělat si na přesčasy a také se vyvléknete z háčku.

Práce

Neřešte maličkosti. Pokud se necháte přemoci, rozzlobit nebo deprimovat každodenními potížemi, ztratíte kontakt s větším obrazem. Tento širší obraz je tím, co vám přinese velký úspěch, po kterém toužíte.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete  ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit „zemřel bych pro vás“. Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro VŠECHNY! Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také