Denní horoskop RYB na 14. 10. 2022

Ryby 14. 10. 2022

Jste od přírody romantičtí, ale dnes vás pravděpodobně více než růže a šampaňské zajímá smyslnost. Dokonce i myšlenka na pozvání ke svádění vám teď připadá příliš mdlá. Jste spíše nakloněni akci. To je v pořádku, váš milenec je na tom stejně. Při posuzování se řiďte svou intuicí. Pokud ne, možná budete muset přece jen sáhnout po šampaňském a růžích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes budete muset vážně a konstruktivně promluvit o svém současném vztahu. Dosáhli jste bodu, kdy ještě existuje šance vyříkat si případné potíže a obnovit vášeň a lásku, která mezi vámi kdysi tak vroucně existovala. Vše závisí na tom, jaká bude další fáze hry, a na tom, zda budete oba naprosto upřímní.

Práce

V tento den vrcholí dynamika, která se vytvářela celý týden, ať už jste v práci, nebo ne. Bez ohledu na to, kde se nacházíte, stres z pracovních záležitostí vás stále provází. Snažte se, aby vám tento stres nezkazil víkend.

Peníze

Nyní z toho budete mít prospěch ve dvou zásadních směrech. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost, můžete uvažovat o práci z domova nebo o založení nového podniku z pohodlí své ložnice. Štěstí se spojí s náhlými geniálními nápady. Může se to zdát jako skotačení, ale vydrží to mnohem déle.

Zdraví

Dnešní tranzit si můžete užít, protože je to čas, kdy se můžete intenzivně věnovat sami sobě a svým osobním potřebám. Ve skutečnosti je to skvělý tranzit pro péči o tělo. Užívejte si to, že jste co nejpřitažlivější. Pokud je to možné, nechte se ostříhat, udělejte si nehty, dopřejte si masáž, aby vaše pleť byla krásná a zářivá, namočte se do vany s pravými okvětními lístky růží. Dopřejte si zdravé potěšení a na nic se neptejte: pokud je to zdravé, zasloužíte si to!

Přečtěte si také