Denní horoskop RYB na 14. 11. 2022

Ryby 14. 11. 2022

Využijte své interní zdroje. Naslouchejte svým nejhlubším a nejsilnějším pocitům a postupujte pomalu. Než uděláte první krok, naplánujte si své jednání a zvažte emoce ostatních. Využívejte přestávek ve svém dni. Užívejte si odpočinku a využijte čas k plánování dopředu, místo abyste jednali zbrkle a na plný plyn se vrhli do dalšího úkolu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset jít proti proudu a pustit všechny překážky, abyste prožili noc plnou hluboké a nehynoucí vášně. To vás může překvapit stejně jako překvapit a potěšit váš milostný zájem. Uvolnění zábran může znamenat nejen začátek skutečně skvělého vztahu, ale také novou životní etapu. Jděte do toho.

Práce

Jiní lidé se vás budou snažit přesvědčit, že novější myšlenka je nejlepší. Možná se na trhu právě objevil nový gadget, o jehož koupi vás přesvědčují. Přirozeně budete skeptičtí. Nebuďte v tomto ohledu příliš přísní. Buďte těmto novým nápadům otevření.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu je nyní důležité říkat, co si myslíte, a myslet to vážně, zejména pokud jde o práci a peníze. Tento aspekt ovlivní vaše vyšší vzdělání a učení, takže ke každé situaci – i k té, kterou jste již mnohokrát prošli – přistupujte, jako by vás měla něco nového naučit. Možná jste přehlédli způsob, jak vydělat ještě více peněz.

Zdraví

Dnešní aspekt vyvolává dojem, že co vidíte, to dostanete, ale není tomu tak vždy! Nejdůležitější je sledovat, jak se cítíte. Nemůžete vždy hned vědět, co cítíte, ale vydržte a nakonec toho dosáhnete. Jóga nebo meditace vám pomohou se soustředit a pití velkého množství vody vám také projasní mysl. Nenechte se ovlivnit názory ostatních lidí.

Přečtěte si také