Denní horoskop RYB na 14. 8. 2022

Ryby 14. 8. 2022

Jakmile začnete mluvit o určitém tématu, Ryby, může být těžké přestat, zejména pokud se týká vás nebo některé z vašich činností. Může se objevit otázka týkající se jednoho aspektu vašeho života a vy byste mohli mít náhlou touhu vyprávět celý svůj životní příběh. I ostatní lidé budou chtít vyjádřit svůj názor. Dejte jim šanci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Při práci se mohou stát ty nejzábavnější věci. Dnešní planetární energie působí na váš den velmi příznivým dojmem, takže můžete očekávat nějakou rychlou akci spojenou s vaší prací, nebo spíše rozhovor, který vás velmi rychle dovede k uzavření takové dohody, v niž jste tajně doufali. Můžete se těšit na skvělý večer, kdy si budete povídat s někým, s kým se můžete podělit o své myšlenky a srdce.

Práce

Zaměřte se na komunikaci, místo abyste ji nechali rozptýlit. Prokažte si laskavost tím, že se dostanete k jádru situace, místo abyste ztráceli čas svůj i druhého člověka mluvením o tématech, která s hlavním problémem nesouvisejí.

Peníze

Peníze jsou způsob, jak najít jistotu, kterou hledáte. Nyní si pravděpodobně všimnete, že vaše mužská a ženská stránka jsou poměrně vyrovnané. Dobrá práce! Vzhledem k tomu, že se to týká vašeho zaměstnání, zdraví a všedních činností, bude se vám v práci pravděpodobně dařit. Děláte skvělý dojem na lidi na vyšších místech. Pokud chcete postoupit o krok dál, přihlaste se jako dobrovolníci do čela nějakého speciálního projektu. Vaše hodnocení bude úžasné!

Zdraví

Dnešní aspekt vás může zlákat a narušit váš vyvážený životní styl lákavými novými nápady a projekty. To lze omezit pomocí pozornosti  doporučujeme jógu. Ne že by nové nápady nestály za to, jen je lepší držet se plánu a nenechat se rozptylovat naprosto vším, co je lesklé a nové. Pokud jste například pozváni na akci, která zní lépe než ta, ke které jste se předtím zavázali, dejte si pozor na nutkání změnit plány.

Přečtěte si také