Denní horoskop RYB na 15. 12. 2022

Ryby 15. 12. 2022

Díky měnícímu se planetárnímu uspořádání by veškeré vaše úsilí v posledních týdnech mohlo konečně přinést ovoce. Úspěch a štěstí jsou silně naznačeny, zejména pokud jde o peníze. Starosti o finance pravděpodobně zmizí a mohlo by se vám dokonce dostat veřejného uznání. Toto období by vás mělo uspokojit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy jsou jako mnohotvárné dveře do úžasných nových dimenzí. Vytvářejí příležitosti k pohybu v kruzích, které jsou vzrušující i náročné. Naskytne se vám příležitost dozvědět se více o někom, s kým se toužíte sblížit, a to obzvláště příjemným a hluboce uspokojujícím způsobem. Budete potěšeni tím, co objevíte, a šťastnější než kdy jindy, že je vám nablízku.

Práce

Dnes se s někým dostanete do boje o moc, který může být poměrně obtížné vyřešit. I když se s touto osobou nikdy nesetkáte tváří v tvář, její energie má na vás silný vliv. Snažte se uvolnit a uvědomit si širší souvislosti.

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš dům vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

To by mohla být vhodná doba pro získání toho, co potřebujete. Současný astrální aspekt vám bude ku prospěchu, pokud budete mít na paměti, že cíl je důležitější než síla. Jinými slovy: ne vždy můžete dostat to, co chcete, ale když se budete snažit, někdy dostanete to, co potřebujete. Získat to, co potřebujete, je těžší část, protože si musíte nejprve skutečně položit otázku: "Co potřebuji?". Přání přicházejí a odcházejí. Nalaďte se na toto rozjímání při cvičení.

Přečtěte si také