Denní horoskop RYB na 16. 8. 2022

Ryby 16. 8. 2022

Dnes se vám může zdát, že vše spěje k vrcholu, Ryby. I ta nejmenší akce může narazit na odpor. Čím tvrdohlavější bude váš postoj, tím hůře se vám bude postupovat. Vaším úkolem je vnést do každé situace hravost. Připomínejte lidem, že na tomto jevišti jsme všichni společně. Musíme z něj vytěžit maximum, ne se navzájem odstrkovat ze záře reflektorů.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce dnes působí docela zemitě. Tento den nemusí být v některých ohledech vaším šálkem čaje, protože postrádá prvky vášně a ohně, ale bude nezapomenutelný tím, že vám přinese schopnost svěřit druhému některé z vašich nejhlubších a nejcitlivějších citů. To přinese do vašeho srdce hřejivou záři, kterou nebude snadné uhasit.

Práce

Dnešní energie zintenzivní vztahy s lidmi spojenými s vaší prací. Pokud v minulých dnech došlo k drobným hádkám, očekávejte, že vypukne totální válka. Pokud vztahy probíhaly hladce, očekávejte zvýšení platu nebo povýšení.

Peníze

Nyní se ve velké míře spojujete s ostatními lidmi v jejich pracovním a finančním životě. Díky aktivitě ve skupinách, politice a samostatné výdělečné činnosti můžete přemýšlet o tom, jak zvýšit svůj příjem vedlejším podnikáním nebo jak přejít z jedné kariéry do druhé. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, proto mějte oči otevřené. V náhlém záblesku prozření spatříte cestu k dolarovým značkám ukrytým v práci.

Zdraví

Zrovna když se tempo každodenního života stává zvládnutelným, přijde zádrhel! Může být velmi dobře vnitřní, a proto je těžké vědět, jak vyjádřit frustraci, kterou cítíte. Nechte ji den nebo dva odeznít. Dnešní planetární aspekt ve vás vyvolá citlivost: sepište si své pocity a prostě se snažte se v tom všem zorientovat. Nedělejte si starosti s ostatními lidmi. Prozatím je prioritou péče o sebe a uspokojování vlastních zdravotních potřeb.

Přečtěte si také