Denní horoskop RYB na 17. 11. 2022

Ryby 17. 11. 2022

Může se objevit starý přítel, kterého jste dlouho neviděli. Překvapí vás úspěchy této osoby. Toto setkání nebo okolnosti s ním spojené by pro vás mohly znamenat zlom. Možná vás tato osoba inspiruje nebo lidé, které díky ní potkáte, pro vás budou mít zásadní význam. Tento den bude zvláštní a významný. Využijte ho naplno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buďte ke svému milostnému zájmu něžnější a láskyplnější. Pokud váš vztah v současné době vzkvétá, očekávejte, že budete mít chuť se opět ještě více sblížit. Pokud jste právě potkali někoho výjimečného, pak můžete zjistit, že síla přitažlivosti je větší, než jste si představovali. Připravte se na víc, než jste původně očekávali.

Práce

Slovu jiných lidí nemůžete plně důvěřovat. Lidé mohou teď říkat jednu věc a slibovat vám svět, ale to, že tento slib splní, je jiný příběh. Pointa je v tom, že mají na mysli své vlastní cíle, ne ty vaše. Dávejte si pozor.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste dost opatrní. Vaše bezpečnost je pro vás důležitá, a proto ji vždy chráníte. Nyní pravděpodobně zjistíte, že někdo není spokojen se svou rolí ve vašem životě, zejména pokud jde o peníze a postavení. Protože se to bude týkat učení, ukažte této osobě, že není důležité to, co máte, ale to, kým jste.

Zdraví

Příliš pečlivé sledování vašeho chování může vést k tomu, že vás vnitřní kritik odsoudí a nepomůže vám dostat se tam, kam chcete. Udělejte si široký plán toho, co chcete v následujících týdnech udělat pro své zdraví. Soustřeďte se na to, co chcete jíst a čemu se chcete vyhnout. Zaměřte se na čas, který bude potřeba k úspěšnému začlenění několika hodin cvičení každý týden. Díky předvídavosti a plánování možná zjistíte, že to není tak těžké, jak to vypadá.

Přečtěte si také