Denní horoskop RYB na 17. 12. 2022

Ryby 17. 12. 2022

Možná máte pocit, že se vám někdo snaží zkazit parádu. Je důležité nezapomínat na to, kým jste nyní. Nebuďte překvapeni, pokud pocítíte negativní přitažlivost někoho nebo něčeho. Pokud ano, odstupte od dané situace. Není vaší povinností, aby byli všichni šťastní. Nesnižujte sami sebe, když se snažíte ostatní povznést.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš dokonalý smysl pro perspektivu se propadá. Protože jste obvykle zdrženliví a odtažití a v případě potřeby dokážete zůstat ledově odtažití, může pro vás být šokem, když zjistíte, že se vám zamotala hlava a nemůžete znovu získat ten důležitý smysl pro kontrolu. Možná byste si to pro jednou měli prostě užít!

Práce

Dnes se od kolegy dozvíte nečekanou informaci. Věnujte pozornost této drobné informaci. Rady, které se právě teď v práci dozvíte, vám velmi pomohou, až se rozhodnete přejít k něčemu novému nebo roztáhnout vlastní křídla.

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš dům vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

Oblast těsně pod a za střevy je místem, kde sídlí váš instinkt. Nevysvětlitelný pocit, který vám říká, co máte dělat, nebo v některých případech přijímá vědomosti předků, vychází přímo z této oblasti těla. Je více než jen vaším centrem: funguje tak, aby vyvažovala váš střed. Abyste se mohli v životě správně rozhodovat, musíte mít cesty k této oblasti těla čisté. Abyste udrželi svůj instinkt živý a šťastný, věnujte pozornost zdraví svých jater. Doporučují se čerstvá rajčata.

Přečtěte si také