Denní horoskop RYB na 17. 9. 2022

Ryby 17. 9. 2022

Romantika je ve vzduchu a vy jí dnes jistě dýcháte hodně, Ryby. Vaše krev vře, vášeň prudce stoupá a romantická večeře ve dvou je na spadnutí. Budete mít sklon nakupovat oblečení, ale omezte svou chuť na hmotné statky. To, po čem opravdu toužíte, se nedá sehnat v krabici, tak proč plýtvat penězi?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete možná povzbuzováni k tomu, abyste byli mnohem hovornější než obvykle. Možná se přistihnete, že se rozplýváte nad určitými citovými záležitostmi, které se v poslední době objevily. Jelikož riskujete, že svou drahou polovičku unudíte k smrti, možná by bylo nejlepší zvážit, zda to váš partner opravdu chce všechno slyšet. Zkuste raději mluvit o něčem veselejším a méně sebestředném.

Práce

Geniální nápady, které jste měli včera, už vám tak geniální nepřipadají. Přichází temný mrak a najednou převezme vládu negativní stránka vaší mysli - řekne vám, proč jsou vaše nápady scestné. Naslouchejte tomuto hlasu, ale nenechte se jím zahltit.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny navazující kontakty, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Opravdu si užijete něco, co je prezentováno s péčí a nasazením. Jedním z důvodů, proč rádi chodíte na večeře do kvalitních restaurací, je umělecká prezentace jídla, ale hádejte co? Můžete si to vyzkoušet i doma! Barevná zelenina je skvělým začátkem. Existuje několik barev dýní, paprik, rajčat a fazolí. Zkuste podráždit své chuťové pohárky a ocenit pečlivou přípravu. Protože oceníte i dobře vyrobené nástroje, zvažte vybavení své kuchyně vhodnými noži a kuchyňským náčiním! Příprava vlastního jídla může být čirým potěšením.

Přečtěte si také