Denní horoskop RYB na 18. 12. 2022

Ryby 18. 12. 2022

Dnes máte spoustu paliva do ohně, tak se do toho pusťte. Travte čas s dětmi a buďte kreativní. Využijte svou osobnost milující zábavu a povzbuzujte ostatní, aby si hráli s vámi. Tento den je vhodný k tomu, abyste nabídli svůj talent skupinovému úsilí. Budete vítaným doplňkem každé společenské situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Myšlenky na milostné vztahy mohou být vzhledem k současnému uspořádání planet pochmurné. Mohli byste se zabývat spíše všemi potížemi ve vztahu než tím dobrým. Možná jste dospěli do stádia, kdy se musíte kriticky podívat na to, co se mezi vámi děje. Není však dobré právě teď dělat nějaké pevné závěry.

Práce

Dnes se vám naskytne příležitost získat další peníze. Dávejte si pozor na vedlejší bonusové příležitosti. Tato příležitost nepatří k vaší typické rutině, ale rozhodně má potenciál být docela výnosná. Určitě se do ní pusťte!

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš sektor vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

Když se vydáte na novou cestu, nepochybně se objeví překážky, ale nenechte se odradit. Když vaše záměry narazí na odpor, prostě si přiznejte zklamání a vytvořte si nové záměry. Pokud například nejste schopni připravit si zdravé jídlo a sníte něco nekvalitního a s lítostí si jídlo zničíte, není vše ztraceno. Udělejte si čas na horkou koupel s několika kapkami levandulového oleje.

Přečtěte si také