Denní horoskop RYB na 19. 4. 2023

Ryby 19. 4. 2023

Touha zůstat dnes večer sám doma a odpočívat může být v rozporu s potřebou jít ven s přáteli, Ryby. Možná jste příliš vystresovaní na to, abyste se smířili s pomluvami nebo přílišnou intelektuální stimulací. Řekněte přátelům, že si s nimi vyjdete jindy. Všechna znamení naznačují, že je to pro tuto chvíli nejmoudřejší postup. Odpočiňte si u horké čokolády a hromady filmů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je zvláštní, že v některých dnech může váš partner (současný nebo budoucí) udělat určité věci, které na vás nemají žádný vliv, zatímco jindy se vás tytéž věci mohou velmi hluboce dotknout. Dnešní vyrovnání ve hře vás činí mimořádně citlivými a může se stát, že to ve vás vyvolá silné emoce, s nimiž je třeba se vypořádat. Je to však velmi pozitivní doba, protože vám to oběma velmi prospěje.

Práce

Vaše celková fyzická energie se dnes zvyšuje a tento úžasný trend bude pokračovat i v následujících několika měsících. Zjistíte, že toho zvládnete mnohem více než za normálních okolností. Nebojte se vzít si práci navíc.

Peníze

Tento týden je pro vás nabitý, protože se zaměřuje na cizí kultury, cestování, jazyky a vyšší vzdělání. Je čas přemýšlet o investování na trzích vzdálených od místa, kde žijete, a proto si udělejte průzkum. Aspekty naznačují, že se pravděpodobně budete cítit také povzbudivě.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje! Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také