Denní horoskop RYB na 2. 6. 2023

Ryby 2. 6. 2023

Nejste dostatečně svobodné, Ryby. To platí zejména pro vaše vztahy. Díky současné astrální energii můžete očekávat, že se osvobodíte ze svých pout. Je čas, abyste se více podíleli na životě. Vyjádřete svůj názor. Říkejte lidem, co chcete a kdy to chcete. Jedním z vašich přání je jistě svoboda. Překonejte svůj strach z odmítnutí a požádejte o ni. Je to opravdu tak jednoduché.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie ve vás může vzbudit podezření, ale možná nebudete schopni ukázat prstem na žádnou konkrétní událost, která by vaše rostoucí obavy podpořila. V tomto případě je opravdu třeba vést takový rozhovor, protože pokud budete nadále mlčet a přitom je ze všeho mlčky obviňovat, nic se nevyřeší. Až budete mít k dispozici fakta, můžete alespoň učinit informované rozhodnutí.

Práce

Jasno získáte, když se dokážete uzemnit a uvažovat racionálně a prakticky. Stabilita bude základem hry, takže pokud si dokážete osvojit jen tento jediný koncept, budete v dokonalé harmonii se všemi a se vším.

Peníze

Tento týden je plný zmatků, protože se na obloze střetává několik napjatých aspektů. Vlivy ve vašem zaměstnání znamenají, že je třeba věnovat více pozornosti, než se budete moci posunout výše a vydělat si peníze, po kterých toužíte. Prověřte si vzdělávací programy, se kterými vám může zaměstnavatel pomoci nebo je rovnou zaplatit.

Zdraví

Pokud jste právník nebo někdo, kdo se živí sdělováním dvou stran problému, máte šanci na úspěšný den. Každý příběh má dvě strany a v případě těla je důležité odpočívat i cvičit. Astrální energie se hodí ke zvýšení rovnováhy ve vašem fyzickém zdraví. Pokud jste přetažení, zdřímněte si. Pokud se cítíte ospalí, hodinové cvičení zvýší vaši tepovou frekvenci.

Přečtěte si také