Denní horoskop RYB na 21. 10. 2022

Ryby 21. 10. 2022

Možná se dnes budete tak bavit, že zapomenete zkontrolovat, zda jsou lidé kolem vás šťastní. Díky dnešní energii byste měli pociťovat značný příliv sil, ale uvědomte si, že ostatní lidé mohou mít problém udržet s vaším fantastickým tempem krok. Zastavte se a udělejte si přestávku, abyste umožnili ostatním, aby vás dohnali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace naznačuje, že si můžete představovat, že jistá osoba, se kterou se dá randit, má na vás zálusk, a proto strávíte den přípravou podlého a mazaného plánu, jak upoutat její pozornost. Protože se nikdy nevzdáváte, budete pravděpodobně do jisté míry úspěšní. Počkejte však, dokud si nebudete jisti, že jste se rozhodli správně, a teprve pak se k něčemu zavažte.

Práce

Dnes začíná čtyřtýdenní trend, který bude mít zásadní vliv na vaši kariéru, a proto je důležité, abyste na to pamatovali, ať už jste v práci, nebo ne. V následujících čtyřech týdnech se objeví překážky a bude nutná zásadní změna směru.

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší přiložit ruku k dílu a dokončit projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Dnes se budete cítit taženi mnoha směry. Uvědomte si, co cítíte a jak si vykládáte situace, ve kterých se nacházíte. Udržujte si určitý odstup, abyste z tohoto tranzitu vytěžili to nejlepší. Vyvažování pocitů a činů je důležitá dovednost, kterou je třeba rozvíjet. Vezměte si svou emocionální energii na domácí cvičení, abyste ji zpracovali a somaticky uvolnili.

Přečtěte si také