Denní horoskop RYB na 21. 12. 2022

Ryby 21. 12. 2022

Zametáte a uklízíte ve svých vztazích jako nikdy předtím. Zbývá toho udělat ještě více, ale nakonec vaše vztahy získají zcela jinou podobu. Dnes například někdo z vaší skupiny podpoří vaše nápady. Jste v procesu změny. Všichni, na kterých vám záleží, vás podpoří.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Virtuální schůzky a události, na kterých se podílejí významné osoby, mohou být dnes velmi silné. Může to být čas důležitých rozhodnutí, ačkoli možná nezačnete den v tomto rozpoložení. Vy i váš partner (současný nebo budoucí) si můžete uvědomit, že se ve vašem vztahu musí něco změnit, aby mohl pokračovat. Mohlo by se stát, že je třeba změnit určité hluboce zakořeněné postoje.

Práce

Bublina dnes splaskne a vy se můžete ocitnout na začátku u projektu nebo cíle, který je pro vás důležitý. Zkrátka nereálná představa, se kterou jste počítali, se setká s realitou a situace nevypadá dobře.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Podporován je antiestablishment, takže se nedivte, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Dnešní tranzit ve vás vyvolává pocit, že by se něco dalo udělat lépe, jen kdybyste měli čas si sednout a naplánovat to. Možná za vás mluví vaše tělo? Máte pocit, že se ve vašem životě děje příliš mnoho věcí na to, abyste si mohli udržet zdravý životní styl, jaký byste chtěli? Především se neodsuzujte. Začněte s tím, kde se nacházíte dnes, a odtud vycházejte a stanovte si mírné, realistické cíle.

Přečtěte si také