Denní horoskop RYB na 21. 8. 2022

Ryby 21. 8. 2022

Rybám se dnes možná nedostane tolik pozornosti, kolik by si přály. Netlačte na sebe, abyste dosáhli něčeho, co nefunguje. Tím, že budete trvat na tom, že něco má být uděláno po vašem, si jen vytvoříte nepřátele a úzká místa v jakémkoli úkolu, který se snažíte splnit. Dnes zvítězí promyšlený, uvědomělý a zdrženlivý přístup.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Záleží na vašich motivech, zda se dnes rozhodnete hrát, nebo ne. Astrální konfigurace vás může vtáhnout do některých velmi filozofických diskusí a velmi složitých rozhovorů. Pokud se dokážete obtěžovat, bude to proto, že vidíte, že po hodinách mnutí brady můžete získat něco, co se vám bude líbit trochu víc: naprostou a nedělenou pozornost své milované osoby. Není pravděpodobné, že byste to všechno absolvovali zbytečně.

Práce

Štěstí se s vámi spojilo a můžete věřit, že bude v příštích týdnech stát na vaší straně. Věřte, že vás toto štěstí vytáhne ze všech svízelných situací, do kterých se můžete dostat. Vaše záchranná síť je tu pro vás.

Peníze

Nyní se ve velké míře spojujete s ostatními lidmi v jejich pracovním a finančním životě. Díky aktivitě ve skupinách, politice a samostatné výdělečné činnosti můžete přemýšlet o tom, jak zvýšit svůj příjem vedlejším podnikáním nebo jak přejít z jedné kariéry do druhé. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, proto mějte oči otevřené. V náhlém záblesku prozření spatříte cestu k dolarovým značkám ukrytým v práci.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání je nyní čas na to, abyste si vážili svých přátelství, a někdy je nejlepší dát svým přátelům hodně prostoru. Přesto se vám může stát, že komunikace bude v této době obtížná. Není třeba na své přátele tlačit, protože jakýkoli konflikt může počkat týden nebo dva, než se vyřeší. Soustřeďte se na své vlastní zdraví a štěstí tím, že budete pravidelně cvičit, jíst vyváženou stravu a pít hodně vody.

Přečtěte si také