Denní horoskop RYB na 22. 9. 2022

Ryby 22. 9. 2022

Umíte se pohybovat zleva doprava, zepředu dozadu a zase zpátky, Ryby. Dnes máte dostatek paliva pro svůj oheň, a tak byste měli využít této příležitosti k tomu, abyste se posunuli vpřed směrem ke svým cílům. Důležitým aspektem dne je navazování kontaktů s ostatními. Snažte se spolupracovat s podobně smýšlejícími jedinci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den přináší pocit naděje. Zdá se, že už nějakou dobu toužíte po dokonalém vztahu a zkoušíte všechna milostná kouzla, která kdy byla vynalezena. Jediným problémem je, že nic nefunguje. Možná byste měli spíše komunikovat s nějakými skutečnými lidmi, než o nich číst v knihách. Buďte stateční a pořiďte si život!

Práce

S přibývajícím dnem pocítíte pomalé a stálé napětí. Zdá se, že vám někdo zazlívá něco, čeho jste dosáhli, například zvýšení platu, které jste si zasloužili. Snažte se, aby vás závist těchto lidí nebrzdila.

Peníze

Může být pro vás výzvou navázat fungující osobní vztahy, zejména v pracovním a finančním životě. Někdo nyní nemusí spolupracovat, ale zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a diplomatičtí (nikoliv vystresovaní a konfrontační), můžete dosáhnout skvělého kompromisu, v němž zvítězí všichni. Ve všech obchodních záležitostech zaujměte vyjednávací postoj.

Zdraví

Dnešní energie vám dává sílu prohlédnout mnohé způsoby, kterými se před sebou občas snažíte skrýt pravdu. Jste obzvláště vnímaví a schopni pochopit, že v rámci tohoto tranzitu nelze „řezat zatáčky. Po fyzické stránce můžete trpět nedostatkem pohybu nebo přejídáním. Z emocionálního hlediska byste udělali dobře, kdybyste svým blízkým sdělili, co cítíte, a to více způsoby, abyste si byli jisti, že vás pochopili.

Přečtěte si také