Denní horoskop RYB na 23. 10. 2022

Ryby 23. 10. 2022

Vaše myšlení je v souladu s dnešní skupinovou dynamikou a práce v týmu pro vás bude nesmírně přínosná. Čím více budete vyjadřovat své myšlenky skupině, tím větší fyzické podpory se vám dostane pro vaši práci. Zjistíte, že vaše jednání je diplomatické a že jste schopni vidět obě strany problémů. Vaše rozhodnutí jsou spravedlivá a čestná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne ve vás probouzí ďábla. Již nějakou dobu přemýšlíte o možnosti navázat vztah s jistou osobou a naskýtá se vám jedinečná příležitost, při níž můžete dokázat, jak jste naprosto žádoucí a úžasní. Možná to dáváte najevo zvláštním způsobem, ale to je naprosto přirozené. Experimentujte a uspějte.

Práce

Štěstí je vám nakloněno, a proto využijte příležitosti, když se vám naskytne. Váhání a pochybnosti by neměly být přípustné. Opatrnost není potřeba, když jednoduše víte, že to, co vám kouká z očí, je pro vás to nejlepší. Jděte do toho!

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší přiložit nos k dílu a dokončit ten projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů a cizích peněz. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Nyní je čas na velké výstavy. Některé vztahy určitě pocítí vliv tohoto tranzitu. Napětí pocítí buď vztah s jinou osobou, nebo nějaký vztah, který máte s částí sebe sama, například vztah k vašemu tělu. Tuto energii byste mohli využít k explozi na tréninkové scéně! Zvyšte úroveň své váhy, vyzařujte takovou energii, která ostatní motivuje, nebo vyzkoušejte novou aplikaci a odvážně se naučte nové pohyby!

Přečtěte si také