Denní horoskop RYB na 23. 12. 2022

Ryby 23. 12. 2022

Překonali jste problémy z nedávné minulosti a vstupujete do klidnější fáze. Brzy dokončíte své projekty v práci. Váš domácí život bude obrazem blaženosti a harmonie. Užívejte si toto období odpočinku a relaxace, protože po něm bude následovat období intenzivního toužení, které vyžaduje vaši plnou pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte dnes náladu na romantické sliby nebo pokud se vám zdá, že vaše poslední láska je na pokraji vyznávání nehynoucí lásky, možná není nejlepší doba na to, abyste sebe nebo ji brali příliš vážně. Nebeský vliv znamená, že můžete pronášet medová slova o něze a péči, aniž byste si něco z toho vzali k srdci. Soustřeďte se spíše na užívání si přítomného okamžiku než na plánování budoucnosti.

Práce

Ujistěte se, že máte svou práci pod kontrolou, místo abyste dovolili, aby práce ovládala vás. Pracujete vědomě na dosažení vyššího kariérního cíle, nebo se jen věnujete každodenní práci, abyste zaplatili účty? Rozhodněte se sami.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Podporován je antiestablishment, takže se nedivte, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Seznamte se dnes se svými pocity a sdělte je těm, na kterých vám záleží. Využijte nebeskou energii také k posílení svého vztahu k sobě samým. Stejně jako v případě jakéhokoli jiného vztahu se sami sebe zeptejte, co od sebe skutečně chcete: zdravější životní styl? Více přátel? Méně času věnovaného práci? Více zábavy o víkendech? Takový upřímný rozhovor se sebou samým povede ke změnám rychleji, než si možná myslíte. Začněte hned teď. Co by vám vykouzlilo úsměv na tváři?

Přečtěte si také