Denní horoskop RYB na 25. 9. 2022

Ryby 25. 9. 2022

Možná budete mít dnes problémy vstát z postele, protože budete chtít nechat svět, aby se chvíli obešel bez vaší pomoci. Ryby, dnes můžete tomuto lenivému nutkání podlehnout, protože aspekty vám pravděpodobně pomohou splnit vaše cíle. Využijte volna k odpočinku nebo třeba k úklidu svého hnízda. Možná si budete chtít ustlat i postel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne ve vás probudí živočišnost. Už jste byli dost dlouho trpěliví a snášeli jste omluvy, kterými vás krmil prostoduchý partner. Chcete skutečné činy a hodláte jich dosáhnout. Na cestě ze dveří si však možná budete chtít vzpomenout, že vám samotným možná chybí pár centů.

Práce

Týden pro vás začíná silně. Nejenže se cítíte emocionálně jistí a sebevědomí, ale jste také nesmírně optimističtí a otevření novým nápadům a koncepcím. Váš rozhled je široký a jste ochotni se učit.

Peníze

Může být pro vás výzvou navázat fungující osobní vztahy, zejména v pracovním a finančním životě. Někdo nyní nemusí spolupracovat, ale zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a diplomatičtí (nikoliv vystresovaní a konfrontační), můžete dosáhnout skvělého kompromisu, v němž zvítězí všichni. Ve všech obchodních záležitostech zaujměte vyjednávací postoj.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet budete mít tendenci být otevřenější ve svých pocitech. Je to pro vás pozitivní doba, kdy shromažďujete nové informace shora a znovu se umisťujete ve světě. Využijte příležitosti ke kontrole sebe sama a stanovte si své zdravotní cíle pro nadcházející rok. Díky dnešnímu tranzitu máte možnost rozšířit svou sociální sféru zdravých vztahů. Rozhodně považujte vztahy za součást svého celkového zdraví a pohody!

Přečtěte si také