Denní horoskop RYB na 27. 8. 2022

Ryby 27. 8. 2022

Pokud si nenajdeš odreagování, mohl by tvůj den ovládnout nával vášně, Ryby. Dobrým nápadem by byl intimní večer s milencem. Silná je také tvůrčí vášeň a mohla by vás zasáhnout náhlá inspirace, možná ovlivněná vzdálenými místy. Nebojte se od všedních povinností odejít a věnovat se této inspiraci. Kreativita je stejně důležitá jako cokoli jiného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes cítit silná romantická vášeň a také pocit blízkosti. Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že máte šanci upřímně a otevřeně vyjádřit, co cítíte. Je to také skvělá doba k vyjasnění jakéhokoli tématu, které se může stát sporným bodem, protože je přítomna opravdová vřelost a dobrý pocit.

Práce

Nešetřete sílu. To, že máte nad někým autoritu, neznamená, že mu ji musíte vmést do tváře. Chovejte se k lidem tak, jak chcete, aby se chovali k vám. Zneužíváním své moci se dostanete pouze do problémů.

Peníze

Toto období je plné protikladů. Možná se snažíte ve svém životě navázat nový vztah s mentorem, zaměstnavatelem nebo obchodním partnerem. A díky aktivitě v oblasti, která řídí vážné vztahy, můžete zjistit, že potkáte přesně tu správnou osobu ve správný čas. Společně můžete v podnikání přenést hory doly, takže si určete parametry a pusťte se do toho! Měli byste postupovat rychle.

Zdraví

Dnes si dopřejte více než dost času na ty nejobyčejnější věci. Na to, že na vás ostatní spěchají, také nebudete reagovat dobře. Jedním z nejlepších způsobů, jak uniknout očekávání druhých, je stanovit si své limity a držet se jich jako blázen. Dopřejte si hodinu cvičení navíc tím, že kromě své pravidelné rutiny vyzkoušíte nějakou novou formu cvičení. Tím nechci říct, že byste se měli příliš přemáhat, ale dnes máte energii navíc a je nejlepší, když ji využijete pro své vlastní účely, ne pro účely někoho jiného.

Přečtěte si také