Denní horoskop RYB na 27. 9. 2022

Ryby 27. 9. 2022

Vychutnejte si každý nový den, Ryby. Snažte se šířit své sluneční paprsky, ale nebuďte překvapeni, když někdo zpochybní vaše myšlení. Existují tvrdohlavé síly, které se vás snaží nasměrovat směrem, kterým by chtěly, abyste se vydali. Dbejte na to, abyste to byli vy, kdo zůstane pod kontrolou. Udržujte si svůj pozitivní pohled na věc!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si představovali, že se setkáte s jistou temnou a tajemnou osobou, pak se vám dnes možná splní sny. Můžete ji najít na tom nejnepravděpodobnějším místě, ale jakmile se vaše oči setkají, budete vědět, že je to ono. Je to ten, na koho jste čekali, a tady je konečně přímo před vámi!

Práce

Lidé se budou velmi zdráhat poskytnout vám informace. Svá tajemství si nechávají pro sebe. Čím více se budete snažit do nich strkat a šťourat, tím více budou mlčet. Buďte tajnůstkářští i se svými nápady. Neprozrazujte své informace.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících vaše manželství a vážné vztahy. Ujistěte se, že váš kalendář a kontakty jsou aktuální. Abyste získali více peněz, budete se muset k těmto lidem pravidelně obracet. Domlouvejte si schůzky na obědy, večeře a nápoje za účelem navázání kontaktů. Vaše finanční výsledky, nemluvě o vašem egu, vám později poděkují.

Zdraví

Dříve jste milovali fyzickou aktivitu – čím intenzivnější, tím lepší. Co se z této touhy stalo? Představte si velký hrnec naplněný polévkou  ten největší, jaký si dokážete představit. Míchání tohoto hrnce, aby se polévka ze samého dna smíchala s polévkou nahoře, je to, co pro vás dělá cvičení. Ideální je správná rovnováha mezi aerobním a anaerobním cvičením. Tento proces je nejen fyzicky uspokojující, ale je také nezbytný pro zdravou mysl. Když se ve vás vaří tolik energie, pravidelné fyzické uvolňování udržuje vaše duševní procesy pod kontrolou. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také