Denní horoskop RYB na 28. 11. 2022

Ryby 28. 11. 2022

Obvykle máte silné intuitivní pouto se svými blízkými, ale dnes máte možná pocit, že se vám tato část mozku vypnula. Mohli byste dostávat matoucí zprávy nebo byste nemuseli zachytit vůbec nic. O svůj dar jste nepřišli, takže si s tím nedělejte starosti. Prozatím se budete muset spolehnout na slova!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se rozhodnete, že dnes lásku vynecháte. Můžete cítit intenzivní atmosféru potřeby, která vyzařuje z určité osoby. Blíží se k vám a snaží se vás dostat do kompromitující pozice. Pokud si to nepřejete, nedovolte to. Jste ze silnějšího materiálu, takže buďte vřelí, zdvořilí a příjemní, ale držte si odstup.

Práce

Váš duch se cítí jako v kleci. Máte pocit, že vás práce nějakým způsobem dusí. Vynaložte vědomé úsilí, abyste se uvolnili. Upřímně si se zaměstnavatelem promluvte o tom, jaké jsou vaše potřeby a jak je lépe uspokojit. Spolupracujte jako tým.

Peníze

Když se budete snažit vytvořit si ve svém životě větší jistotu, vesmír vás požádá, abyste uklidili trochu finančního nepořádku z minulosti. Neúmyslně zmeškaná platba by se mohla změnit v něco víc a možná bude zapotřebí vašeho nejlepšího diplomatického úsilí, abyste dosáhli odpuštění jakýchkoli poplatků. Postarejte se o záležitosti dříve, než se o nich všichni dozvědí.

Zdraví

Možná se v těchto dnech bavíte trochu víc než obvykle nebo je to možná neobvyklá zábava? Máte energii dělat víc a snášet víc, než jste si mysleli, že můžete. Nezapomínejte na orgán, o který musíte v důsledku toho zvlášť pečovat. Abyste pomohli svým játrům v tomto na večírky zaměřeném období, můžete pozřít toto: ostružiny, rajčata, čerstvou mladou pampelišku, pokud ji seženete, a červenou řepu. Zajděte na farmářský trh nebo do obchodu s potravinami a zásobte svou ledničku zdravými položkami!

Přečtěte si také