Denní horoskop RYB na 28. 12. 2022

Ryby 28. 12. 2022

Nečekaná návštěva nebo telefonát od přítele může přinést vzrušující novinky. Možná se rozhodnete, že se s touto osobou sejdete a oslavíte to. Štěstí vám přijde do cesty z nečekaného zdroje, ale neztrácejte čas úvahami o něm. Využijte ho naplno. Mohou na něm záviset budoucí úspěchy. Na konci dne možná budete usilovat o úplně jiné cíle, než jste měli dnes ráno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie ve vzduchu je pro vás a vašeho partnera (současného nebo budoucího) skvělým znamením. Pokud jste byli pracovně přetíženi a neměli jste možnost si odpočinout, využijte příznivé atmosféry k rozhovorům s přáteli, navázání nových známostí, rozšíření intelektuálních obzorů nebo třeba ke krátkému výletu za město. Ať už děláte cokoli, nezůstávejte doma a neuzavírejte se světu.

Práce

Dnes se odehrává souboj starého s novým. Možná na pracoviště nastoupil nový zaměstnanec, který svými radikálními nápady otřásá prostředím. Zpočátku vám může připadat těžké se přizpůsobit. Vaším dnešním úkolem je být flexibilnější.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Právě teď prožíváte příjemné období poznání, protože vesmírné klima vyostřuje všechny vaše smysly. Pod vlivem této zvláštní energie se zdokonaluje vaše intuice a můžete začít přijímat zprávy na paranormální úrovni. Nezapomínejte se starat nejen o konání dobra ve světě, ale věnujte pozornost také vlastnímu blahu. Musíte naslouchat svému tělu a přijímat příkazy od svého vyššího já.

Přečtěte si také