Denní horoskop RYB na 3. 12. 2022

Ryby 3. 12. 2022

Nádech melancholie a náladovosti by vás mohl odradit od okolí, a tak byste se mohli vrhnout do osamělých aktivit. Vaše soustředění nemusí být takové, jaké by mělo být. Vyrazte ven a udělejte si dlouhou procházku nebo si dopřejte jídlo ve své oblíbené restauraci. Vaše nálada zítra pomine. Dnešek musíte zvládnout!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je na programu několik zajímavých a hluboce romantických situací. Pokud se účastníte menšího setkání a hledáte lásku, nenechte se příliš unést první osobou, která vám zdánlivě nabízí vše, co byste si mohli přát - a ještě něco navíc. Může v tom být nějaký háček, kterého si hned tak nevšimnete. Užijte si příležitost, ale nedejte své srdce na odiv.

Práce

Dnes začíná nový pracovní cyklus, který vám pravděpodobně přinese mnoho štěstí v oblasti kariéry. Je to skvělá doba pro plánování zvýšení platu nebo nějakého povýšení. Zasloužíte si ho a zcela jistě ho dostanete.

Peníze

Nastává období plné energie a vzrušení, zejména pokud jde o sdílení dovedností. Pokud jste vždycky chtěli vést kurzy nebo předávat své poselství online, je tento týden skvělou příležitostí začít. Vesmír naznačuje, že byste mohli přilákat publikum z celého světa a také si vydělat slušné peníze. Rozkvetou také vaše vztahy.

Zdraví

Někdy jste úžasně flexibilní a díky planetární energii je toto období jedním z nich! Chcete-li tuto vlastnost zdůraznit, věnujte zvláštní pozornost protahování boků a nohou. Když se cítíte fyzicky silní, vynikne vaše pravá povaha. Omezte příjem kofeinu - pravidelně ho nahraďte mátovým nebo heřmánkovým čajem, který posílí váš nervový systém.

Přečtěte si také