Denní horoskop RYB na 3. 9. 2022

Ryby 3. 9. 2022

Čas strávený o samotě je pro každého nezbytný, ale uvědomte si, kdy se izolujete natolik, že je to nezdravé. Pokud se ptáte, proč si tento čas dopřáváte, a odpovíte, že proto, že se něčemu nebo někomu vyhýbáte, měli byste to přehodnotit. Za těchto podmínek se věci budou jen hromadit a zhoršovat. Začněte věci řešit tím, že se postavíte čelem k tomu, co vás trápí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že jste se dnes ocitli mezi ďáblem a hlubokým modrým mořem. Chováte intenzivní city k určité osobě, ale o všem mlčíte. Nepřejete si, aby vás viděla jinak než v pozici síly a kontroly. Dnešní planetární konstelace vyvolává otázku, koho vlastně obelháváte. Být zranitelný je součástí důvěry k druhému člověku.

Práce

Provedli jste brainstorming, který navrhl přechod do nového oboru nebo změnu zaměstnání. Zpočátku se vám ten nápad zdál úžasný. Teď ale začínáte mít pochybnosti. Hlasy vám říkají všechny důvody, proč byste měli zůstat tam, kde jste.

Peníze

Rádi si děláte věci po svém. Jste tvrdohlavý, ale umíte být i skvělým týmovým hráčem. Díky podpůrnému aspektu, který ovlivňuje manželství a vážné vztahy, se nyní může jednat o osobní záležitosti nebo může nastat čas pro vážné obchodní spojení. Planety přinášejí dokonalou rovnováhu mezi akčností a kreativitou. Není to špatná doba pro zahájení nového podnikání, tak do toho jděte!

Zdraví

Bolesti zad, šíje a hlavy lze alespoň částečně zmírnit zvýšením množství vypité vody a občasnou lekcí jógy.

Přečtěte si také