Denní horoskop RYB na 30. 11. 2022

Ryby 30. 11. 2022

Nové větry začnou rozhánět černé mraky, které se nad vámi v poslední době vznášely. Co víc si můžete přát? Dnešní den vám bude připadat jako procházka růžovým sadem ve srovnání s minulými dny! Bude se vám lépe dýchat a domů se vrátíte odpočatí. Snažte se více komunikovat s lidmi kolem sebe. Ocení, když projevíte opravdový zájem o jejich názory.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělý pro uspořádání setkání s blízkými přáteli a také pro to, abyste se odvážili pozvat někoho výjimečného, s kým už nějakou dobu tiše flirtujete. Čeká vás otevřenost, vřelost a sdílení od srdce k srdci. Řekněte této osobě, co k ní cítíte, a sledujte, jak se bariéry mezi vámi hroutí a jejich místo zaujímá láska.

Práce

Žena u moci má pro vás dnes velký význam. Může to být kolegyně nebo zaměstnavatelka. Možná je to někdo mimo vaše pracoviště. Ať tak či onak, měli byste jí naslouchat a respektovat ji. Má pro vás důležité rady.

Peníze

Nastává období plné energie a vzrušení, zejména pokud jde o sdílení dovedností. Pokud jste vždycky chtěli vést kurzy nebo předávat své poselství on-line, je tento týden skvělou příležitostí začít. Vesmír naznačuje, že byste mohli přilákat publikum z celého světa a také si vydělat slušné peníze. Rozkvetou též vaše vztahy.

Zdraví

Důležitá je pro vás flexibilita. Může existovat souvislost mezi tím, co děláte pro své tělo, a tím, co jste schopni dělat ve vztazích. Pokud ignorujete to, co potřebujete udělat pro své tělo, můžete ignorovat i to, co byste měli dělat ve svých vztazích. Jste docela dobře schopni změnit věci k lepšímu a vyjít z toho na vrcholu. Začněte tento proces tím, že ze svého jídelníčku odstraníte oblíbené tuky a omezíte příjem kofeinu. A pijte více vody!

Přečtěte si také