Denní horoskop RYB na 30. 12. 2022

Ryby 30. 12. 2022

Obvykle jste velmi duchovně orientovaní, Ryby, ale dnes vám metafyzické pojmy všeho druhu mohou připadat poněkud matoucí. Ať už se jedná o myšlenky, které jste přijali již dávno, nebo o nové, které jste právě objevili, mohou se k vám vkrádat nepříjemné pochybnosti, které dočasně způsobí, že vaše víra zakolísá. To je však zdravý vývoj. Drobné pochybnosti mohou čas od času odstranit koncepty, které vám nevyhovují, a utvrdit vás ve víře v jiné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete provést změny ve svých blízkých vztazích, dnešní planetární konjunkce vám poskytne veškerou pomoc, kterou chcete a potřebujete. Jedná se o převážně pozitivní období, kdy si můžete promluvit o všech problémech, které vás matou nebo rozčarovávají. Může se však objevit pokušení promluvit nahlas a odmítnout naslouchat reakci. Pamatujte, že to musí být oboustranný proces.

Práce

Možná se dnes místo práce přistihnete při snění, ale to je v pořádku. Pravdou je, že ve snění pravděpodobně najdete více odpovědí než ve skutečnosti. Nebojte se hledat řešení v oblacích.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Aspekt ve hře nám připomíná, že vždy existují dva způsoby, jak něco udělat (ne-li více!). Buď můžete cvičit, nebo ne. Můžete jíst zdravé jídlo, nebo ne. Pak jsou tu rozhodnutí, která děláme nevědomě: Jak sedíte na židli, když pracujete? Používáte správné držení těla se silnými zády a mírně napnutými břišními svaly? Nebo se hrbíte a necháváte si propadat ramena? Věnujte tomu pozornost, dokud ještě máte možnost volby!

Přečtěte si také