Denní horoskop RYB na 31. 10. 2022

Ryby 31. 10. 2022

Společenská událost, která může souviset s prací, vám může zprostředkovat kontakt se starým přítelem nebo dvěma, které jste dlouho neviděli. Báječně se pobavíte, když se s nimi setkáte. Ve skutečnosti máte nyní více společného než dříve. Pokud jste nezadaní, můžete o této osobě uvažovat jako o potenciálním milostném partnerovi. Jděte na to pomalu, ale bavte se!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete schopni hluboce prožívat situaci, o které jste dříve mohli jen přemýšlet. Pokud jste právě začali nový vztah, pak je možná čas promluvit si o některých zjištěních, která jste o sobě učinili. Je lepší si zvyknout na hluboké sdílení nyní, než čekat, až bude příliš pozdě!

Práce

Buďte opatrní na své peníze. Nevstupujte do komerčních obchodů, vyhýbejte se internetovým obchodům, a pokud už musíte nakupovat, vezměte si s sebou jen minimální částku peněz a kreditní karty nechte doma. V opačném případě byste mohli podlehnout pokušení.

Peníze

Možná by bylo moudré věnovat nějaký čas přípravě na světlejší dny. Aspekty ovlivňují oblast vašeho horoskopu, která se týká dluhů a peněz jiných lidí. Protože vesmír chce, abyste postupovali asertivně, a podporuje komunikaci všeho druhu, je to čas psaní návrhů, oslovování bank a dalších zdrojů financování a dávání o sobě vědět. Mezitím splaťte vše, co můžete.

Zdraví

Možná jste si nevšimli, jak intenzivní je nyní sestava planet, protože jste sami intenzivní povahy! Mohli byste se však potýkat s neobvykle intenzivní energií lidí, se kterými žijete nebo pracujete. Získejte od nich trochu prostoru tím, že se půjdete projít. Chůze je skvělým cvičením pro dolní část páteře, a pokud budete pravidelně a zhluboka dýchat, může to být skvělý lék pro vaše plíce.

Přečtěte si také