Denní horoskop RYB na 7. 12. 2022

Ryby 7. 12. 2022

Možná budete mít více energie, než jste cítili po dlouhé době. Je to ideální den k tomu, abyste se pustili do plnění úkolů, projektů a domácích prací. Většinu věcí zvládnete během chvilky a budete z nich mít radost. Odolejte jakémukoli pokušení prokrastinovat! Pokud budete věci odkládat, přijdete o aktuální vesmírnou podporu. Udělejte si seznam věcí, které je třeba udělat, a začněte. Než se nadějete, budete mít hotovo!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli jste obecně velmi svědomití, pokud jde o vztahy, můžete se cítit zablokovaní ve snaze proniknout k té zvláštní osobě. Budete vyzváni, abyste se podívali na jisté obavy, které vás možná přiměly držet se stranou, když jste si mysleli, že si chcete být blízcí. Pochopením tohoto konfliktu si vytvoříte cestu k hlubokému uzdravení.

Práce

Vaše trpělivost se vyplatila a konečně sklízíte plody své tvrdé práce. Nepřestávejte! Dnešní den je vhodný k zasazení semínek budoucího úspěchu, ale nezapomeňte se zastavit a odměnit se za to, jak daleko jste došli.

Peníze

Tento týden máte silné schopnosti v oblasti peněz. V této době si užíváte plodů kosmické elektřiny, která se nyní vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené s penězi a vašimi hodnotami. To se týká i vašich osobních hodnot  v práci i ve vztazích. Co přinášíte na stůl, co nikdo jiný nedělá, a jak to můžete udělat, aby se vám to vyplatilo? Zjistěte to a využijte to ve svůj prospěch.

Zdraví

Reformace a změny jsou výzvami, které mohou ve vašem životě v tomto období vytvářet stresující atmosféru. Abyste tomuto stresu čelili, seznamte se se svou schopností přizpůsobit se změnám. Přestože jste zřídka nemocní, je lepší podlehnout své potřebě odpočinku a relaxace dříve, než budete natolik vyčerpaní, že vás k tomu donutí nehoda. Stačí, když si dopřejete tolik potřebnou duševní přestávku, která přichází, když se vaše mysl odpoutá od vašeho hlavního snažení. Pořiďte si alternativní zájem, ke kterému máte silný vztah!

Přečtěte si také