Denní horoskop RYB na 9. 5. 2023

Ryby 9. 5. 2023

Méně je více by mělo být vaším dnešním mottem, Ryby. Čím více se v některých oblastech svého života uskromníte, tím více prostoru se vám otevře pro nové a vzrušující věci. Klidně řekněte lidem ne a necíťte se kvůli tomu špatně. Pečujte o sebe a své potřeby stejně jako o potřeby lidí kolem sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvadratura mezi Lunou a Neptunem vás vybízí k tomu, abyste se večer vydali do společnosti s co nejzáhadnějším a nejmystičtějším vzhledem. Můžete si tak být jisti, že potkáte někoho, kdo je zcela na vaší vlně a rád by se o vás a vašem životě dozvěděl více. Mohl by to být velmi pozitivní vztah, který vám přinese mnoho štěstí. Tak na co ještě čekáte?

Práce

Pokud budete ochotni spolupracovat s ostatními, naskytnou se vám úžasné příležitosti. Když se budete snažit dělat všechno sami, nebude to fungovat. Nebuďte nyní tvrdohlaví. Začněte týden harmonicky, ne sobecky.

Peníze

Dobrou zprávou je, že vesmír vás činí zajímavými a jedinečnými pro všechny. Špatnou zprávou je, že to do vašeho kariérního sektoru přináší značné napětí. Možná chcete, aby vaše individualita a nápady vynikly, ale někdo v práci chce zachovat status quo. Peníze přijdou, až budete schopni trochu vystoupit z řady, abyste pro své schopnosti našli podpůrné fórum.

Zdraví

Dokud bude trvat současná nebeská atmosféra, budete se cítit téměř jako obvykle. Tento tranzit je pro vás báječný, abyste se mohli posouvat vpřed (pryč od těžkých pocitů, které jste prožívali buď emocionálně, nebo fyzicky). Udržet si přísný rozvrh cvičení a zdravé stravy nebude obtížné, protože příznivá energie je snadno dostupná a je jí dostatek.

Přečtěte si také