Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 12. 2023

Štír 1. 12. 2023

Dnes chcete, aby bylo po vašem a jen po vašem. Vaše nálada je dost tvrdohlavá a ostatní by byli bláhoví, kdyby si mysleli, že mohou změnit váš názor na cokoli. Jste jediná osoba, která má právo na tuto práci. Pravdou je, že dnes možná několikrát změníte názor, a to je v pořádku. Jen nečekejte, že s vámi někdo jiný udrží krok!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít příležitost vnést do svého vztahu tolik potřebnou změnu tím, že do hloubky proberete určitou důležitou otázku. Oba víte, co je třeba říci, ale doufáte, že se toto téma podaří nějak obejít a zapomenout. Z dlouhodobého hlediska to nepomůže; stejně jako ránu potřebujete oba zahojit. Věnujte čas zahájení tohoto procesu.

Práce

Možná cítíte potřebu vymanit se a vyzkoušet něco nového. Nyní je skutečně vhodná doba na experimentování a zkoušení nových nápadů a strategií, jak dosáhnout svých cílů. Nalaďte se na svou kreativní mysl. Nebojte se jít proti proudu.

Peníze

Čeká vás období náročné komunikace, zejména v oblasti práce a peněz. Je možné, že využijete psaní, mluvení a další prostředky k předání svého poselství, abyste rozšířili své myšlenky. Kreativita proudí hustě a rychle, ale bude těžší než obvykle být vyslyšen. Své nápady, které vám vydělávají peníze, zatím rozvíjejte a prezentujte je později.

Zdraví

Poddat se svým instinktům je pro vás přirozený krok. Existuje však tendence zaměňovat instinkty za excesy. Planetární konjunkce vás vyzývá, abyste zjistili, co je skutečně nejlepším východiskem pro vaše instinktivní pudy, a může vám dát směr, pokud se na něj naladíte. Několik dietních rad: tento týden se snažte využívat obiloviny a luštěniny jako zdroje energie a bílkovin.

Přečtěte si také