Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 9. 2022

Štír 10. 9. 2022

Znepokojivé události týkající se přítele by vás mohly trochu zmást, Štíři. Situace není ničím, co byste očekávali, a tak se vy i ostatní budete snažit najít v ní smysl. Během několika příštích dnů by se měla vyřešit. Do té doby se na ni dívejte objektivně. Možná byste se také chtěli věnovat něčemu jinému.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den pro vás může mít zvláštní význam, zejména proto, že máte nostalgický pocit vůči lidem z minulosti. Někdo, koho jste kdysi znali, se vám může vrátit do života jako blesk z čistého nebe a vyvolat ve vás vzpomínky. Ať už se tehdy stalo cokoli, mohlo by to způsobit několik vln, protože se nyní snažíte vyrovnat s určitými problémy.

Práce

Pokud máte pochybnosti o určitém problému, udělejte si průzkum. Navštivte místní knihovnu a obnovte si čtenářský průkaz. Vyhledejte referenční knihy a poptejte se po místních zdrojích, které by vám mohly pomoci při hledání těchto konkrétních znalostí.

Peníze

Toto období se týká všech způsobů, jakými oslovujete ostatní, ať už pracovně, nebo pro potěšení. Vzhledem k tomu, že harmonická aktivita ovlivňuje vaše skupiny, společenské aktivity a samostatné podnikání, můžete přemýšlet o tom, jak využít své sociální sítě k zahájení nějakého nového podnikatelského záměru. I kdyby to mělo být na nějakou dobu jen na vedlejší koleji, možná zjistíte, že spojení s ostatními může mít velký význam.

Zdraví

Svět závisí na tom, zda mu budete denně dodávat dávku porozumění a přijetí. Až příliš často se cítíte nedoceněni a neuznáváni za lásku, kterou dáváte. Možná je na čase stanovit si určité hranice a obrátit tuto přijímající lásku zpět k sobě, místo abyste ji dávali nevděčným lidem! Problém je, že to pro vás není snadné. Tip: začněte se svým jídelníčkem. Dáváte si ty nejlepší a nejčerstvější možné potraviny? Přijímáte dostatek vitamínů a minerálů? Pijete dostatek vody? Obrácení pozornosti na vlastní potřeby vám pomůže udržet vaši dávající povahu.

Přečtěte si také