Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 10. 2022

Štír 12. 10. 2022

Máte příliš mnoho pochůzek? Příliš mnoho telefonátů? Nedivte se, že máte pocit, že běháte v kruhu. Možná se snažíte skloubit kariérní starosti a zároveň plánujete nějakou cestu. Udělejte si čas na odpočinek. Zajděte si do kina a na chvíli na všechno zapomeňte. Nestojí to za to, abyste se z toho zbláznili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše nejmilejší láska má chuť vás hýčkat a zahrnovat láskou. Ale ne tak, jak byste si přáli; ve skutečnosti vám to může připadat až příliš „mozkovité“. Nicméně i když se vám při čtení některých romantických básní, které kvůli vám vytvořili, dělá trochu nevolno, zkuste jim alespoň projevit trochu uznání.

Práce

Jste ve výchozím bodě. Je čas dát si předsevzetí, že uděláte nový krok na své cestě vzhůru. Hledejte znamení všude kolem sebe. Jemná poselství z vesmíru vám pomáhají ukázat cestu. Buďte k nim vnímaví.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Když sníte něco, co vám nevyhovuje, určitě to poznáte, protože máte citlivý žaludek a trávicí trakt. Lékořicový čaj je skvělým prostředkem napomáhajícím trávení a přináší uklidňující pocit pro váš podrážděný žaludek. Nezapomínejte si udržovat zdraví pitím velkého množství vody. Trávicí trakt je jedním z nejdůležitějších systémů v našem těle. Také cvičení jógy alespoň jednou týdně pomůže masírovat vaše vnitřní orgány.

Přečtěte si také