Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 12. 2022

Štír 12. 12. 2022

Možná jste přemýšleli o tom, že byste s kamarádem znovu zamíchali kartami, pokud jste již nedostali novou nabídku. Tato pauza ve vašem vztahu je nezbytným přechodem na cestě k větší intimitě. Počínaje dnešním dnem se váš vztah vrací do správných kolejí a bude i nadále plynule pokračovat. Vynaložte úsilí a pozorujte, co se změnilo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že vaši blízcí postrádají potřebný takt. Pokud se dnes cítíte citliví, možná bude lepší, když strávíte několik hodin o samotě a navštívíte virtuální umělecké galerie nebo zavoláte dobrému příteli. Než abyste strávili den s pocitem kříže a otrávení z partnerovy (současné nebo potenciální) hrubosti, raději si užijte chvíle sami se sebou.

Práce

Jediný způsob, jak být dnes úspěšný, je prokázat, že dokážete splnit očekávání ostatních lidí. Prosazujte se více než obvykle. Neseďte se založenýma rukama a nečekejte, až k vám přijde ideální kariérní příležitost. Musíte se k ní posunout.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se vašeho peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Rádi si často dáváte jídlo s sebou nebo z donášky a víte, že přijmout opatření pro zdravější životní styl může být tak jednoduché, jako si objednat rybu a salát místo masa a brambor. To je vhodná doba, abyste svou osobnost přenesli do vlastní kuchyně a pokusili se znovu vytvořit jídla, která jste rádi jedli v restauracích. Mnoho restaurací vydává vlastní kuchařky! Jakmile se seznámíte s přípravou jídla pro sebe, začnete si všímat drobností, které mají velký význam.

Přečtěte si také