Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 12. 2022

Štír 13. 12. 2022

Dnes byste se měli cítit obzvlášť optimisticky a nadšeně. Budete mít spoustu skvělých nápadů, jak naložit se svým dnem, ale bohužel vaše možnosti tyto plány uskutečnit budou pravděpodobně omezeny jinými povinnostmi. Kvůli tomu byste se mohli celý den trápit, ale co naplat. Dnes večer si můžete dělat, co chcete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte dokonalý vztah, možná máte štěstí. Nejlépe uděláte, když se vydáte do společnosti a necháte se vidět co nejvíce lidmi. Pokud je možné jít dnes večer ven, pak se možná ocitnete ve společnosti někoho, kdo rád donekonečna hovoří o smyslu života. Doufejme, že jste připraveni mu naslouchat.

Práce

Nebuďte dnes příliš kritičtí k práci někoho jiného. Pocity této osoby jsou citlivější, než si možná na první pohled uvědomujete. Příliš tvrdá kritika může této osobě vehnat slzy do očí. Buďte k němu mírní a zároveň mu sdělte svůj názor.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Začít znovu není vždy snadné. Někdy potřebujete hodně ujištění a přemlouvání. Možná je čas podívat se na změnu svých zdravotních návyků, aby byly ještě zdravější než dosud. Bez balancování na hraně se zkuste podívat, jaká opakující se témata týkající se jídla máte ve svém životě. Pamatujte, že ve skutečnosti nejde o žádnou kritiku, jen o láskyplné přehodnocení a růst.

Přečtěte si také