Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 10. 2022

Štír 14. 10. 2022

Rozhodli jste se, že svůj dům důkladně vyčistíte? Možná jste šli do obchodu a koupili všechny možné druhy čisticích prostředků. Jste odhodláni nepřestat, dokud nebude dům bez poskvrnky. Pokud je to možné, používejte přírodní čisticí prostředky. Chemické látky by vám dnes mohly připadat obzvlášť drsné. A nesnažte se vše zvládnout hned. Postarejte se o to nejhorší a zbytek nechte na zítřek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte trochu odmítnuti. O to, zda to byla vaše nebo jejich chyba, ve skutečnosti nejde. Co je však třeba uznat, a to prostřednictvím diskuse od srdce k srdci, je to, že jste k problému přispěli oba a bude zapotřebí, abyste ho oba vyřešili tak, abyste byli s výsledkem skutečně spokojeni.

Práce

Vaše temperamentní povaha je zvýrazněna, i když celkově procházíte poměrně těžkým obdobím. Schopnost zachovat si smysl pro humor je v tomto těžkém období obzvlášť důležitá, a to včetně vaší pracovní situace.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Proč se na dnešní tranzit díváte tak tázavě? Co chcete? Vaše emocionální já je právě teď velmi aktivní způsobem, který běžně nezažíváte. Vyjádřete toto překvapení! Tancujte, hýbejte se, běžte do schodů a nechte ze sebe vyprchat energetické třenice, které se mohou ve vašem těle v důsledku těchto vibrací vyskytovat. Neblokujte se odsuzováním, jen nezapomeňte dát průchod svým smíšeným pocitům krátkými, rychlými fyzickými výlevy.

Přečtěte si také