Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 11. 2022

Štír 14. 11. 2022

Všichni kolem vás se mohou chopit iniciativy a začít něco nového a vy máte pocit, že se k tomu chcete přidat. Dejte si pozor na to, abyste se do něčeho nepustili jen proto, že to dělají všichni ostatní. Máte tendenci jednat ukvapeně ve snaze dokázat, že jste nad věcí. Život není soutěž popularity ani závod do cíle. Nespěchejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete muset rozhodnout, zda budete přehnaně úzkostliví a odhodlaní hledat chyby ve všem, co si váš milý dovolí udělat nebo říct, nebo zda změníte svůj postoj. Změna je skutečně ve vzduchu a vy můžete využít této příležitosti k revoluci ve vnímání vašeho současného vztahu. Jen do toho – buďte milí!

Práce

To, že je něco nové a jiné, neznamená, že se toho musíte bát. Tento člověk nebo koncept nebyl ve vašem původním radarovém poli, a tak jste možná rychle zavrhli myšlenku, že byste se do něj někdy zapojili. Přehodnoťte svůj postoj.

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaší oblastí peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci skutečně poznat, co cítíte. A to by mohlo být to nejužitečnější, na co se nyní můžete zaměřit. Kolem vašich současných přátelských vztahů se mohou vyskytnout konflikty, ale je důležitější vědět, co cítíte, než vědět, co ten druhý udělal nebo neudělal. Soustřeďte se na sebe. Abyste si v tomto úsilí pomohli, zaměřte se na to, co jíte, a vyhýbejte se potravinám, které vás netáhnou, zejména cukru.

Přečtěte si také