Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 12. 2022

Štír 14. 12. 2022

Nedostatečná komunikace a možná i krátkost vztahu s přítelem může vyvolat vaši nejistotu a přimět vás k zamyšlení, zda o vás tento člověk ještě stojí. Nebojte se. Váš přítel je rozrušený, ale ne kvůli vám. Možná je příliš zahleděný do potíží, než aby si problém uvědomil. Vydržte a budete opět v kontaktu, až bude připraven.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je to možné, vyrazte ven a podnikněte něco zajímavého s blízkým přítelem nebo milencem. Vztahy jsou dnes spíše platonické, přesto se můžete podělit o nejrůznější nové zážitky a později probrat své pocity. Ať už se rozhodnete dělat cokoli, ať je to neobvyklé a velmi fascinující. Naučte se něco jiného, a až se vrátí vášeň, budete se mít o co podělit.

Práce

Něco, co jste řekli kolegovi, se vám dnes pravděpodobně vymstí. Nyní se vám tento člověk mstí způsobem, o kterém jste si nikdy nemysleli, že je možný. Na vině není nikdo jiný než vy. Omluvte se tam, kde je to nutné.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Když zjistíte, že byste chtěli něco ve svém jídelníčku zlepšit, dejte si dostatek času na psychickou i fyzickou úpravu. Pokud například ve vašem jídelníčku velmi převažují mléčné výrobky, nevyřazujte je úplně. Takové nadšení je kontraproduktivní. Zkuste ustoupit od zmrzliny a sýrů a přitom si stále pochutnávejte na ranním latté. Celé já musí být schopno rozlišit, co se děje. Místo toho se postupně přesvědčujte o tom, proč a jak mléčné výrobky ve svém jídelníčku omezíte.

Přečtěte si také