Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 8. 2022

Štír 15. 8. 2022

Štíři, vaše jednání se dnes může náhle zvrtnout, takže si dejte pozor. Zpočátku se to může zdát jako nepříjemná odbočka, ale pokud budete pokračovat v cestě, uvidíte, že tento směr jednání je přesně ten, který potřebujete zvolit. Tohle není den, kdy byste měli jen sedět a přihlížet. Dejte se dohromady a něco udělejte dřív, než budete tím, kdo bude jednat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě při práci nebo každodenním pohybu se setkáváte s magickou silou denního planetárního aspektu. Pokud se trochu bojíte vášně s velkým "P", pak je možná nejlepší utéct, dokud máte příležitost. Jakmile se do situace zapletete, bude už pozdě a pravděpodobně se vám nebude chtít odejít.

Práce

Spojte se s někým, s kým pracujete, místo abyste se snažili dělat všechno sami. Když budete mít někoho po svém boku, bude vám den ubíhat mnohem rychleji a hladčeji. Navíc budete dvakrát efektivnější než při práci o samotě.

Peníze

Nyní máte spoustu neřešitelných aktivit. Jste nepříliš jemným způsobem tlačeni k tomu, abyste jednali s ostatními. Vytváření nových vztahů a kultivace těch stávajících vám poskytne odpovědi, které hledáte.

Zdraví

Síla dnešního aspektu spočívá v tom, že víte, co je třeba zkontrolovat. Je něco, co byste si přáli vrátit a naučit se znovu? Během tohoto tranzitu se určitě objeví problémy s komunikací. Uklidněte se a nechte si líbit, že potřebujete nějaký čas na to, abyste skutečně pochopili, co si myslíte. Pokud jde o to říkat druhým lidem, co je "špatně", nemusí to nutně znamenat, že "špatně" je jeden z vás.

Přečtěte si také