Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 11. 2023

Štír 16. 11. 2023

Dnešek by měl být velmi šťastný, zejména pokud jde o lásku. Vztahy s někým výjimečným by mohly být bližší než kdy jindy. Dokonce byste mohli cítit vřelost a lásku ke všem, dokonce i k cizím lidem. Vaše duchovní přesvědčení by na tom mohlo mít stejný podíl jako cokoli jiného. Měli byste se cítit obzvlášť intuitivně. Vládne optimismus a nadšení, ale nezapomínejte na realismus.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) může vzniknout napětí, zejména pokud dnes vyjdou najevo určité pocity. Nejlepším způsobem, jak se s touto nadbytečnou energií vypořádat, je odejít a společně podniknout něco aktivního, co vyžaduje velké soustředění a koncentraci. To by vás pak spíše sblížilo, než aby to vyvolalo neshody.

Práce

Nechte nohy odlepit od země. Vztáhněte ruce k oblakům. Odpověď je v kreativním, nápaditém myšlení. Odložte svůj seznam. Odhoďte svůj plán. Nechte se vést svou intuicí a budete v této době úspěšní.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější, Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Aspekt dne bude zdůrazňovat vaši schopnost vyjádřit pocity slovy a případně myšlenky činy. Pokud jste měli potíže v komunikaci a jste připraveni si vyjasnit vztahy, nyní je k tomu vhodná doba. Pokud chcete zlepšit komunikaci se svým šéfem nebo dětmi, je nyní vhodná doba k zahájení nových cest dialogu. Pokud se snažíte splnit svá předsevzetí a cíle, jako je udržet se v kondici a zdravě se stravovat, není lepší čas než právě teď.

Přečtěte si také