Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 12. 2022

Štír 16. 12. 2022

Pokud se dnes nevyjádříte, lidé mohou nabýt dojmu, že něco není v pořádku. Osoba, se kterou mluvíte, si může myslet, že vás nudí. Přispějte něčím ke konverzaci. Silné názory letí a ten váš je stejně platný jako názor kohokoli jiného. Udržujte je živé a vtipné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Místo toho, abyste vyrazili do města nebo trávili čas na návštěvách u přátel a ve společnosti, něco vás přesvědčí, abyste strávili večer doma. Vytvořte vřelou a romantickou atmosféru pomocí svíček, nádherných vůní a masáže – a už nikdy nemusíte chodit do kina! Někdy se dobré věci dají najít tam, kde je nejméně čekáte.

Práce

Abyste se dnes v práci prosadili, budete muset být agresivnější než obvykle. Nebojte se zvýšit hlas, pokud to bude nutné k prosazení svého názoru. Asertivní taktika možná není váš styl, ale rozhodně je účinná.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Všimli jste si, že čím více přemýšlíte o stravovacích problémech, tím klidněji si vybíráte, co jíte? Pokud jste předem připraveni zvládnout každodenní rozhodování o tom, co budete a nebudete ve svém jídelníčku akceptovat, je výběr mnohem snazší. Po celý den víte, že plánujete mít zdravé tělo, ve kterém se budete cítit dobře a budete si ho užívat. Vytvoření spojení mezi láskou k sobě a jídlem, které jíte, je prvním krokem.

Přečtěte si také