Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 9. 2022

Štír 16. 9. 2022

Může dojít k menší hádce nebo rozchodu s milostným partnerem, Štírem, pravděpodobně kvůli něčemu, co se zdá být banální. Je pravděpodobné, že vás to rozčílí natolik, že už možná nebudete chtít tuto osobu nikdy vidět. Jděte si zacvičit nebo se rychle projít, abyste si pročistili hlavu, rozproudili endorfiny a podívali se na situaci objektivněji. Pak zavolejte svému příteli a vyřešte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že ostatní jsou dnes trochu dotěrní. Je to však smysl pro odvahu, který u vás vítězí. Může se objevit někdo, ke komu se cítíte docela přitahováni, ale neměli jste příležitost si s ním promluvit. Využijte dnešní energii dobrodružství, prostě jděte a začněte rozhovor. Čím dříve začnete, tím lépe!

Práce

Cítíte se nabití ve všech směrech. Za vším, co děláte a co říkáte, stojí větší síla. Můžete toho hodně dokázat, tak se držte svého směru a jděte za věcmi, na kterých vám nejvíce záleží. V této době máte plnou podporu.

Peníze

Tvůrčí práce, akce a tvrzení se nyní spojují. To změní způsob, jakým se spojujete se sociálními skupinami, a možná začnete uvažovat o tom, že byste se v blízké budoucnosti stali samostatně výdělečně činnými. Tento aspekt říká, že vaše nápady jsou pevné. Potřebujete jen odvahu, abyste tento přechod uskutečnili a dotáhli do konce. Peníze přijdou, když navážete na to, co se vám poštěstilo vytvořit.

Zdraví

V tento den vám možná dojde základní pravda. Tato základní pravda může mít co do činění s vaší vlastní hodnotou. Například si nacvičte říkat si: "Když se stavím na první místo, mám vlastně víc co dát." Můžete si třeba říct: "Když se stavím na první místo, mám víc co dát." Pociťte příliv energie. Obnovte svůj závazek uspořádat si život tak, abyste své potřeby naplnili bez ohledu na cokoli. Dříve nebo později budeme všichni potřebovat hledat péči sami u sebe. Co jste pro sebe v poslední době udělali?

Přečtěte si také