Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 10. 2022

Štír 17. 10. 2022

Nebuďte překvapeni, když pocítíte silnou náklonnost k někomu, koho jste potkali v práci. Může se jednat o přátelskou náklonnost, nebo může být silnější. Pokud se jedná o druhou možnost, možná by nebylo dobré tuto emoci otevřeně vyjadřovat. Cit by mohl pominout stejně rychle, jako se objevil, nebo by dotyčná osoba mohla být citově nedostupná. Buďte diskrétní!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Málokdy se k něčemu vydáváte přímou cestou, raději se ke svému cíli klikatíte sem a tam. To platí i pro objekt vaší náklonnosti. Díky současné astrální konfiguraci se tato tendence pravděpodobně ještě zvýší. Možná přijmete nějakou mimořádně důmyslnou taktiku, abyste si získali srdce své milované osoby. Možná se dokonce rozhodnete osobně uskutečnit některé ze svých nejtajnějších fantazií.

Práce

Probouzí se ve vás obrovský neklid. Toho se bohužel bude těžko zbavovat - zejména v následujících dvou měsících. Vaše energie je rozptýlená a nahodilá. V případě pochybností se řiďte svou intuicí. Ta vás zachrání.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Dnes se cítíte velkorysí a milující. Je to skvělý den být vámi! Vyzařujte a užívejte si svou energii, kterou rozdáváte. Lidé budou chtít být ve vaší blízkosti. Nesmíte kvůli druhým zanedbávat sami sebe - vždy je to pro vás riziko. Dopřejte si dostatek času a prostoru na cvičení jógy, na běhání, na nákup večeře, na cokoli, co potřebujete udělat pro sebe. Pokud je to možné, užívejte si společnosti druhých, ale oceňujte tu svou.

Přečtěte si také