Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 11. 2023

Štír 17. 11. 2023

Naděje a cíle skupiny, s níž jste spojeni, vás inspirují. Pro jejich úspěch můžete přinést osobní oběti. Tyto oběti jsou dočasné, protože se budete podílet na štěstí skupiny. Osobní úspěch je rovněž ve hvězdách, ale může vyžadovat převratné změny. Jděte s proudem a nenechte se zdržovat pochybnostmi o sobě samých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším partnerem vznikne menší napětí, ale upřímně řečeno, není to nic, co byste nemohli snadno zvládnout. Stačí, když se sami sebe zeptáte, zda vám vztah přináší dostatečné uspokojení, a pak budete zcela upřímní sami k sobě a také ke svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Možná budete mít později pocit, že jste si mnohem bližší.

Práce

Budete se těžko soustředit. Nezabývejte se ničím, co vyžaduje velké množství mentálního soustředění. Jednoduše teď nemáte na to, abyste se zaměřili na věc, která vyžaduje vaši plnou pozornost. Počkejte na pozdější dobu.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější, Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Aspekt dne vám dodá úžasný příliv pozitivní energie. Můžete mít pocit, že je všechno možné. Ve vzduchu cítíte jaro. Tento šťastný pocit se může dotknout ostatních doma i v práci. Užívejte si své lehkovážnosti a oslavujte ji tím, že ji budete podporovat u druhých. Dokonce i jídlo, které jíte, může odrážet úctu k tomuto druhu energie. Skvělým začátkem jsou biopotraviny pěstované s respektem k Zemi (a mají lepší chuť).

Přečtěte si také