Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 12. 2022

Štír 17. 12. 2022

Dejte se dohromady a zjistěte, po čem vaše srdce touží. Dnes vás za srdce tahá agresivní síla. Pokud nebudete mít pevně v hlavě, co chcete a co cítíte, snadno se necháte strhnout z cesty. Zůstaňte při zemi a mělo by se vám dařit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít skvělou příležitost setkat se s úžasnými lidmi, s nimiž se rádi stýkáte, jako jsou umělci, básníci a obecně kreativní lidé. Pokud komunikujete s novými lidmi za účelem nalezení vhodného partnera nebo partnerky, pak s rozhodnutím nespěchejte, protože někdo, koho jste považovali za zcela výjimečného, se může ukázat být na okrajích trochu unavený.

Práce

Dnes si dělejte pečlivé poznámky. Pokud máte virtuální schůzku se svým šéfem a/nebo kolegy, nebojte se vytáhnout blok papíru a pero. Buďte pozorní. Bude se probírat mnoho detailů, na které nebudete chtít zapomenout. Zapište si je.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Všichni máme své chvíle a je důležité umět si odpustit, že ne vždy jste byli tím nejlepším přítelem, jakého vaše tělo kdy mělo. Budou dny, kdy se vaše dobré úmysly utopí v okolnostech, které jsou příliš velké na to, abyste je mohli ovlivnit. Vězte však, že vaše kontrola se zlepší a vy přijdete na to, že jen velmi zřídka existuje okolnost, která by vás donutila jíst něco, proti čemu jste. Jakmile si však vybudujete pevnou praxi lásky k sobě samému prostřednictvím správné výživy, s radostí a často si odpouštějte.

Přečtěte si také