Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 11. 2022

Štír 18. 11. 2022

Dnes byste mohli obdržet nečekanou dobrou zprávu o blížícím se příchodu peněz, které jste již dlouho očekávali. Bude to velmi vítaná zpráva, která si zaslouží oslavu, i když tomu možná ještě nebudete věřit. Věřte tomu! Vaše dlouhé čekání je u konce. Nyní musíte odolat pokušení utratit je všechny najednou!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete o svých pocitech mluvit mnohem otevřeněji. Pokud máte něco, co je třeba říct, pak na to možná není vhodná doba. Můžete se cítit dost emotivně, ale chybí vám jasný pocit a stejně tak i vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu). Nejlepší by bylo, kdybyste si nyní užívali společného bytí bez toho, abyste si kladli nějaké další nároky.

Práce

Váš způsob práce se může velmi lišit od způsobu práce ostatních lidí, ale to neznamená, že oni se mýlí a vy máte pravdu. Pamatujte, že odsuzující postoj může snadno vést k hněvu a frustraci. Nechte ostatní žít jejich vlastní životy.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější. Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazní vaše ochranné instinkty. Možná se přistihnete, že chráníte lidi doma nebo v práci nebo že chcete chránit sami sebe. Můžete mít velmi emotivní den – ne nutně těžký – a potřebujete cítit, že vás lidé kolem milují. Ať tak či onak, je to citlivé období, proto si dávejte pozor na to, co jíte. Vyhýbejte se mléčným výrobkům a zpracovaným cukrům. Snažte se držet čerstvých produktů a lehkých zdrojů bílkovin, jako jsou ryby a luštěniny.

Přečtěte si také