Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 10. 2022

Štír 19. 10. 2022

Je pravděpodobné, že jste pocítili potřebu uplatnit svou fantazii. Přestože vás vaše profese baví, nemáte mnoho příležitostí k tomu, abyste si protáhli mysl a ukázali svou kreativní vizuální stránku. S trochou volna byste mohli vzít do ruky barvy a štětce nebo tužku a papír a pustit se do nějakého uměleckého projektu. Vzhledem k tomu, že se u vás zastavují hosté a návštěvy, očekávejte povzbuzení!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes cítíte poněkud podrážděně. Možná vás zaujal určitý nápad, ale váš partner neprojevuje stejné nadšení. Vaše nespokojenost se může projevit v záplavě kritiky. Tato nálada však nebude trvat dlouho, pokud se jí nebudete pevně držet oběma rukama!

Práce

Nesnažte se ze všeho udělat větší problém, než je nutné. Pokud si nedáte pozor, je pravděpodobné, že se dnes věci roznesou na kopytech. Slova jsou snadno špatně pochopitelná a lidé jsou citlivější než obvykle. Vždy se chovejte taktně.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny a některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt by mohl způsobit, že se budete cítit trochu volněji než obvykle. Ano, uvolněně! Nejste si jisti tím, co si myslíte, jste flexibilnější v tom, co děláte, možná jste ochotnější k intimním či romantickým vztahům s druhými. Jste přirozeně zvědaví. Tuto zvědavost a nově nabytou flexibilitu nasměrujte tím, že prozkoumáte jógu a další cvičební aplikace. Cvičte hluboké dýchání, abyste dodali svému nervovému a dýchacímu systému potřebnou vzpruhu.

Přečtěte si také