Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 10. 2022

Štír 2. 10. 2022

Vaše obchodní a finanční zájmy se mohou náhle změnit k lepšímu. Potíže, které jste měli, mohou jako mávnutím kouzelného proutku zmizet. Ať už se vaše práce týká kariéry nebo vlastních projektů, měla by najednou probíhat mnohem hladčeji. Měli byste se cítit fyzicky silní a plní energie. Vaše myšlenky prostoupí optimismus a nadšení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není nad opravdu romantický večer při svíčkách, kdy v pozadí hraje nádherná hudba a na stole s ústřicemi a šampaňským - jídlem a pitím lásky - se vznáší vůně růží, které vám koupila vaše nejdražší láska. Atmosféra tohoto dne vám to nejen umožní, ale je to také něco, co si skutečně a zcela zasloužíte. Užijte si společně krásný večer!

Práce

Začátek týdne je pomalý a vy se jen těžko dostáváte do denního rytmu. Zdá se, že nic z toho, co říkáte, nevyznívá správně, a máte pocit, že nejste v souladu s lidmi kolem sebe. Nebojte se. Je to jen přechodná fáze.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

Když víte, co chcete, vyzařuje z vás nápadný pocit spokojenosti, kterého si lidé okamžitě všimnou. "Záříte" vnitřním uspokojením. Díky současnému uspořádání planet se dokážete naladit na své nejvyšší sebeuvědomění a možná dokonce vyřešit konflikty, které vás již nějakou dobu trápí. Energii tohoto měsíce využijte ke zvýšení svých fyzických aktivit - naplánujte si na víkend projížďky na kole, využijte volný čas k zábavným aerobním rozptýlením. Díky kombinaci těchto hvězdných sil bude vaše nálada stabilní a příjemná.

Přečtěte si také